Noiden otsikoiden keksiminen osaa joskus olla vitun vaikeaa.

Viikonloppuna anoppilassa. Puolison nuoremmista sisaruksista yksi pääsi ala-asteelta, toinen peruskoulusta ja kolmas valmistui autonasentajaksi. Siis kevätjuhlat. Siitä onkin vähän yli kymmenen vuotta kun olen viimeksi istunut peruskoulun jumppasalissa kuuntelemassa suvivirttä. Valmistujaiskahvittelua tosin varjosti aika isosti sisarusten tuttavapiirissä juuri passelisti juhlia edeltävänä yönä sattunut tosi paska auto-onnettomuus. Matkalta tarttui mukaan myös hyvännäköinen, rottinkinen kissan kantokoppa, jollainen onkin ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa. Näkyy asukkaallekin kelpaavan.

Helle on edennyt siihen pisteeseen, ettei töissä enää käytetä kenkiä. Nyt kun pysyisivät punkinperkeleet loitolla. Onnistuin tänään Leppälässä polttamaan käsivarteni aika komeasti punoessani intialaisten iloksi viidennettätoista ja kuudennettatoista kerrosta fisuverkkoa.

Ensimmäinen yritys huutaa balalaikkaa päättyi siihen, kun kohde suljettiin nenän edestä puoli päivää etuajassa. Tai sit mä vaan katsoin sen päättymisajan taas väärin. Piru, ois siellä toinenkin, mutta se pentele maksaa hinajaa.