Lupasin kuvia noista määkijöistä. Tos ois:







Isot, mustat kaverit ovat nimeltään Sissi ja Nunu. Pienemmille saatte ihan itse keksiä nimet, ehdotuksia sopii jättää mm. Antin Kaffeliiterissä olevaan pahvilaatikkoon. Toinen noista isommista (oisko ollut Nunu?) potee identiteettikriisiä, eikä tiedä olisiko lammas vai koira. Tykkää hengata ihmisten kanssa ja heiluttaa häntää kun sitä rapsuttaa.

Illalla oli siis myös bile Suomenlinnan museon väen kanssa, josta on lisää kuvia tuolla.

Olen myös onnistunut polttamaan käytännössä koko perjantaisen palkkani a) tietokoneen uusiin kajareihin (joiden subbari on kuulemma liian iso - olen eri mieltä), b) uusiin farkkuihin (eikö tästä maailmasta oikeasti löydy bootcut -mallisia farmarihousuja kissojen tahi koirienkaan avulla?), c) uuteen lompakkoon, d) televisiolupamaksuun (kyllä, olen Kunnon Kansalainen), e) matkakortin lataamiseen ja f) moottoripyörän loppukauden vakuutusmaksuihin. Pankkikortti vikisi kuin sika pistoksissa. Myös Pirates of the Caribbean 3 tuli suoritettua.

Tänään töiden jälkeen kävin iltapäiväshoppaamassa Käpylän Alkosta tönkän viiniä. Juuri päästyäni paluumatkalle taivas ei enää jaksanut kannatella viimeisen viikon ajan varailemiaan vesimassoja, vaan ryöpsäytti ne kerralla alas. En tiennytkään, että Käpylän ja Koskelan välille mahtuu niin monta sataa litraa sadevettä. Joka ikinen vaatekappale valui vettä, kun pääsin kotiin. Ja sitten sade tottakai taukosikin.

Ehkä tämä on korkeampien voimien vihjailua arki-iltatissuttelua kohtaan...

EDIT: Eilisen pikku sadekuuron kassin pohjalle muodostamassa altaassa pulikoinut kännykkä näkyy mitä ilmeisimmin sanoneen yhteistyösopimuksensa irti. Junalautojasaatavanaperkiöntorilla! Luojan kiitos, isän Seitsemän Päivää -lehden rekryarpajaisista voittamalle elektroniselle sudoku-koneelle ei näy käyneen kuinkaan. Muuten istuisin tämän päivän Pertinotsan pertin nurkassa ja soittaisin luuppina viisikielisellä Kullervon kirousta.

Lisätään siis yllämainittuun listaan kännykän korjauskulut ja/tai uusi kännykkä.

EDIT 2: Vähemmän yllättäen puhelin meni vaihtoon. Ja, kuten arvata saattaa, koko siihenastinen puhelinmuistio oli tottakai tallennettuna vanhan puhelimen muistiin. Joka huuhtoutui siis eilisten vesimassojen mukana suoraan ongelmajätekierrätykseen. Jos siis koet, että sun puhelinnumerosi kuuluisi olla mun kännykkäni muistissa, eikä sitä löydy esim. puolison puhelimesta, lähetä mulle vaikka tekstari tai sähköposti.

Viik sano visa, kun kännyä(kin) ostettiin.