Perustin Photobucketiin oman kansion sekalaisille kesäkuville, jotka eivät oikein liity mihinkään vaan on räpsitty muuten vain. Sitten huomasin, että suuri osa kansion kuvista tuntuu keskittyvän mallastuotteiden nautiskeluun terassilla. Jottei kenellekään jäisi väärää kuvaa minusta, päätin ottaa väliin vähän klassisempaakin valokuvataidetta. Kuvassa aivan älyttömän hyvännäköinen auringonlasku Seurasaarentieltä Salmisaaren sillalle päin eilisen työkaverien spontaanipiknikin jälkeen matkalla Janoiseen Loheen. Siis... tuota... äh... No, kuva on joka tapauksessa mielestäni onnistunut.

Puolisko läksi eilenaamulla viikon tanssileirille jumalan selän taakse, olen siis viikon kesäleskenä. Viinaa ja villejä naisia! Tai ainaski balalaikkaa ja konsolipelejä. Myös kesänäytelmä saisi edistyä. Sain eilen valmiiksi käsikirjoituksen kakkosversion verta, hikeä ja peräsuolenpätkiä ähkien. Ehkä tämä voisi helpottaa viime päivät vaivannutta levottomuuden tunnetta, jonka ansiosta esim. yöunien laita on vähän niin ja näin. Tai sitten se on vain tämä jatkuva, kuumankostea ilma, jolle mahtaa ehkä himppasen verran vähemmän.

Porukat kävi tänään 'Saaressa kenialaisen vieraan kanssa, jonka olen viimeksi nähnyt 23 vuotta sitten Nairobissa. Iski taas jonkinmoinen kaukokaipuu, Keniassa pitäisi oikeasti vielä joskus elämässä käydä. Miltä ne lähes neljännesvuosisadan takaiset kotikulmat mahtavat nykyään ja aikuisen perspektiivistä näyttää? Toisaalta, olisi maailmassa monta muutakin paikkaa, missä pitäisi käydä. Kun vain olisi sekä aikaa että rahaa.