Tänään on jokseenkin onnistunut ja aikaansaapa olo. Vaikka tiedän hyvin, että omien saavutustensa luettelointi on vähän tyhmää, teen sen silti. Olen:

-imuroinut
-tiskannut
-vaihtanut kissan hiekkalaatikon hiekan
-ilmoittautunut ensi lukuvuodeksi yliopistoon & käynyt hakemassa kaikki tarvittavat härpäkkeet
-maksanut myöhästymissakkoni Opiskelijakirjastoon
-saanut mitä ilmeisimmin ainakin loppuvuodeksi töitä tuolta
-käynyt parturissa

Tämän jälkeen huomista kenraalia ja ensi-iltaa edeltävät viimeiset kaksi läpimenoa, joista erityisesti jälkimmäinen onnistui 180-prosenttisesti. Kaikki meni ihan jokaisella ihan napinsilmään, ja koeyleisöksi eksyneet satunnaisiltalenkkeilijät olivat haltioissaan. Huolimatta siitä, että museolla oli kuulemma taas Hankalien Asiakkaiden Päivä, ja erinäisillä näyttelijöillä oli havaittavissa lieviä merkkejä aggressiosta treeniin valmistauduttaessa. Treenin lopussa iskeneestä pikapäänsärystä huolimatta fiilikset kieppuivat josain tuolla Jupiterin ja Saturnuksen välimaastossa. Sekä omista että erityisesti koko näytelmätiimin onnistumisista. Oikeesti! Iso rutistus kaikille, olette aivan mahtavia! Tervetuloa kaikki privaattibileeseen pilvilinnaani!

Tiedän, että rikon räikeästi kaikkia suomalaisen kulttuurin kirjoittamattomia sääntöjä, kun patsastelen paljas rinta rottingilla täällä pilvilinnani tornin sakaralla. Anteeksi. Palaan takaisin maanrakoon angstaamaan omaa huonouttani ja saamattomuuttani ihan kohta.

Paluumatkalla vielä kaverin ennätysnopeissa tupareissa piipahtamassa (eikö kirjoittamaton säänto ole, että tuparit järjestetään aikaisintaan puolitoista vuotta muuton jälkeen?). Nyt nukkumaan. Huomenna (siis tänään, vittu) kentsu klo 11 ja enskari klo 14. Tervetuloa!