Ensimmäiset kaksi kansanrunousarkistossa vietettyä päivää takana. Vain kuukauden jäljessä omista taannoin asetetuista aikatauluista. Ihan oikeat, oikeat työkiireet huomioonottaen olen suhteellisen semityytyväinen aikaansaavuuteeni. Ja gradumatskuakin siellä kökkiessä on kertynyt. Iso kiitos sille, että SKS:n talossa ei ole langatonta nettiä. Kun vielä jaksaisi rypistää tämän vaiheen loppuun ja kehitettyä jonkinlaisen analyysiapparaatin, niin gradun alkuponnistus vois jopa suoriintua. Kop. Kop. Kop.

Ilmat kylmenee näköjään, ja vauhdilla kylmeneekin. Pipoa ja hanskoja ei kohta voi enää välttää, ja kohta on paksumman takin aika. Pyörä läksi viime lauantaina Loimaalle aika viime hetkillä. Oli kieltämäti kohtalaisen hieno ajokokemus syysruskan ympäröimillä maanteillä. Kun vielä tajusi pukea riittävästi päälle, ettei tullut ihan kylmäkään.

Huomenna tietokeskuskeikka, mikä tarkoittaa lähinnä silmitöntä nettailua. Loppuviikolla värisuora Jakkarila-Kirkkosali-narikka, mikä vaatiikin sitten jo vähän enemmän asennoitumista.