En muista vaahtosinko tästä jo joskus viime syksynä, mutta hypetetään nyt varmuuden vuoksi vielä kerran. On tämä vaan sen arvoinen juttu.

Joskus nykytekniikka onnistuu oikeasti tekemään pienistä, arkisista asioista vaan niin eksponentiaalisen paljon helpompia. Saatiin taanoin (oisko ollut toissa jouluna...?) porukoilta lahjaksi ihan tavallisen ja harmittoman näköinen pieni, punainen Boschin pölynimuri. Johon ei vaan löytynyt pölypusseja, ei niin sitten yhtään mistään. Ravasin takuuvarmasti läpi kaikki keskustan kodinelektroniikkaa kaupittelevat putiikit, ja kun Stockan elektroniikkaosastollakin (ja - mikä hienointa - siinä liikkeessä josta kapistus oli alkujaan ostettu) pudistettiin päätä aloin jo olla epätoivoinen. Sitten jonkun elektroniikkapuljun finninaamainen kesäharjoittelija räjäytti ohimennen potin:

http://www.pussit.net

...josta saa paljon valehtelematta imurin kuin imurin pölypussit parilla hiiren naksautuksella ja parin päivän odottelulla suoraan omaan kotipostiluukkuun.

Kas näin sitä tietotekniikkaa pitää käyttää. Naksuttelin juuri meille lisää pusseja, ja ai että olikin helppoa, mukavaa ja vaivatonta.

Hmm, farkkujen kuivuminen huomiseksi taitaa olla aika utopistinen ajatus. Tämä sade voisi kohtapuoleen harkita mun puolesta vaikka lakkaamista.