1699703.jpg

1699705.jpg

1699709.jpg

Kuten näette, museo sai taas alkuviikosta kesäalivuokralaisia Janakkalasta. Tuo yläkuvassa oleva iso, musta kaveri on siis jo viime vuodelta tuttu Nunu. Jota tosin koko viime kesä luultiin Sissiksi. Vai menikö se sittenkin toisin päin? Ota noista nyt selvää, omistajakaan ei kuulemma ollut ihan varma. Myös Ninja, toinen viime kesän karitsoista on tehnyt comebackin Saareen - tällä hetkellä tosin jo isoksi kasvaneena. Loput ovat Nunun tämänvuotisia karitsoja. Erityisesti tuo laikukas pässipoika Romeo vaikuttaa potentiaaliselta.

Ihmeellisiä orientoitumisvaikeuksia ja motivaatiopulaa viime aikoina töissä ja muuallakin. Johtuuko se tästä jatkuvan tihkuisesta säästä, pienestä mutta perkeleellisestä jalkasilsasta vai mistä? Kaikenlaista pientä pitäisi tehdä - ei kuitenkaan missään nimessä mitään älytöntä stressiä - mutta veri vetää vaan kotiin idlaamaan koneen ääreen. Eilen tuli sentään mentyä lautapelaamaan, mikä oli varsin siistiä. Ja maanantaina - kun puoliskon pikkusisko olikin alkuperäistä suunnitelmista poiketen kylässä vain sunnuntaihin asti - käytiin leffassa katsomassa Sinkkuelämää. Ei se nyt ollut ihan niiiin huono, joskaan ei missään nimessä kovin erityinenkään. Parissa turhan monessa tuotantokaudessa uitettu ja kestoltaan ylipitkä TV-sarjan jakso. Oli sinänsä mielenkiintoinen kokemus olla yksi noin viidestä miehestä Kinopalatsin suhteellisen täydessä ykkössalissa. Seuraava dialoginpätkä on jotenkin kuvaava:

-Ketäköhän meidän edessä oleville penkeille tulee? Jos siihen tulee joku parimetrinen karpaasi, mä en nää täältä takaa mitään.
-Vilkaisepa ympärillesi. Ei taida olla pelkoa tässä näytöksessä...