Vuodatus.netin koko systeemi on näköjään käynyt remontissa. Nykyään tänne saa hymiöitäkin lisättyä ihan nappia painamalla. Pekka Routalempeä lainatakseni, se on jännä juttu tämä nykyaika...

Cool

Se pakollinen kausiflunssa on täällä taas. Tällä kertaa tappelin sitä vastaan kiitettävällä sitkeydellä, vaikka petikaveri on tuhissut vieressä jo useamman kerran. Tänään terveys antoi kuitenkin periksi, ja käsi kävi Finrexin-kaapilla. Eikä tämä olo vieläkään mitenkään järin katastrofaalinen ole, kunhan on ikävä ja vähän päänsärkyinen. Päänsärky saattaapi tosin johtua myös useamman tunnin koneella käkkimisestä, jonka voisin tämän blogikirjoituksen jälkeen vaikka lopettaa.

Uusi vuosi on käynnistynyt jokseenkin hitaan tuntuisesti, viime vuoden juoksentelun jälkeen. Tuntuu hassulta vain olla kotona ja tehdä gradua, kotitöitä ja yleistä lorvimista. Takaraivossa jytyttää semmoinen tyhmä tunne, että jotain Tosi Tärkeää on unohtunut tai just unohtumassa. Välillä vähän jo rehellisesti sanoen tylsistyttääkin.

Männäpäiviin on kuulunut yllä mainitun lorvimisen lisäksi lähinnä satunnaissukulaistelua ja muuta pientä sosiaalista. Perehtyminen nurmijärveläisyyden syvimpään olemukseen kaverin valmistujaisten merkeissä on ehkä merkittävin tapahtuma. Tänään tilattiin spontaanisti liput sirkukseen sunnuntai-iltapäiväksi. Ja ensi keskiviikkona mennään Tukholmaan, kun puolisko sai sinne ilmaisristeilyn kahdelle pyytämättä ja yllätyksenä. Historiska museetissä voisi vihdoin käydä.

Ensin voisi kuitenkin sammuttaa koneen ja käydä niistämässä.