Viime viikolla oli ajoissa palautetun (!) seminaariesitelmän pitäminen ja pääaineen viimeinen kirjatentti. Ja kaupunginmuseon viimeinen haastattelukeikka. Viimeksi mainittu pitäisi tosin vielä litteroida ennen kesätöiden alkua 15.5., mutta ei kuitenkaan ennen vappua. Nyt on siis muutama päivä vapaata, siis oikeesti vapaata ilman niskaan kuumottelevia deadlinejä ja tekemättömiä töitä siellä sun täällä. Vähän outo olo. Tällaisia hetkiä on nykyään aika harvassa, ja ne tulevat useimmiten varottamatta. Parempi puoliskokin häipyi tanssileirille, joten ollaan kissan kanssa kahden.

Okei, aina voisi päivitellä gradun teoria- ja metodiosuuksia nyt, kun seminaarissa saatu palaute on vielä tuoreessa muistissa. Tai vaikka imuroida maanantaisiin vappubileisiin. Päätin sen sijaan perustaa blogin.

Kieltämättä tämäkin on ollut mulla to-do -listalla jo jonkin aikaa. Liian usein tulee vastaan hauskoja kohtaamisia, tuumia ja havaintoja, joita tekisi mieli jakaa jonkun kanssa, mutta kun se joku ei tietenkään ole oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Ja sitten koko juttu harmittavasti unohtuu. Muistuu ehkä mieleen joskus tulevaisuudessa, mutta sitten onkin jo liian myöhä ottaa asiaa mitenkään luontevasti puheeksi. Ja onhan tämä kätevä kanava välittää valokuvia, kuulumisia sun muuta sekalaista infoakin.