Viime viikonloppun jälkeen voi kai viimeistään julistaa kesäkauden avatuksi. Sääkin salli ensimmäistä kertaa kunnolla pitkähihaisen paidan poisjättämisen. Ensin lauantaina korkattiin kesä taloyhtiön grillipaikalla kavereiden (ja naapureiden) kanssa:



Sunnuntaina sitten pelattiin humanistijalkapalloa mythoslaisten kanssa Arabiassa. Saldona edelleen kipeät lihakset ja kolhut molemmissa polvissa sekä rintakehässä. Muistaakseni viime kerralla kun futista pelasin (ehkä 10-15 vuotta sitten),  pallon perässä kipittäminen ei tuntunut näin rankalta.



Lopuksi sunnuntai-iltana oli vielä OKT:n kevätkauden päättäneet iltamat, joten kaiken kivan päätteeksi tanssia ja saunomista.



Iltamat oli oikeesti tosi onnistuneet. Järjestelyt pelasivat, ja suht' spontaanisti paikalle hankitut muusikot (esim. täältä tuttua sakkia) tuottivat tuntikausia varsin hyvää ja tanssittavaa livemusaa. Vähän harmittavasti viikonloppu loppui pikkuisen kesken, ja seuraavan aamun aamuherätys pakotti lähtemään jatkosaunalta melko aikaisin, juuri tunnelman tiivistyessä.

Joku oli unohtanut erääseen museon taikinatiinuun pari ruisleipää viime syksynä. Avaruuspukuinen siivoustiimi kävi ne sitten eilen sieltä poimimassa, yhdessä muumioituneen hiiriperheen ja parin muun yllärin kera. Ei näin.