Suomi voitti Ruotsin! Kahdesti saman viikonlopun aikana! Bileet pystyyn! Drinks for everyone!

Valitettavasti siellä taisi olla jotain muitakin kummia hyyppäreitä, joita ei voitettu...

Euroviisuista on maanpetturuussyytösten uhallakin sanottava, että Serbian voittobiisi Molitva oli oikeesti hyvä. Unkarin esityksen kanssa mun ehdottomia suosikkeja. Pelastan kansallistuntoni ja totean, että olisi Suomikin voinut paremmin menestyä. Hanna Pakarisen esitys ei suinkaan ollut huono, pikemminkin päinvastoin. Vertaa esimerkiksi Bulgarian viidenneksi sijoittuneeseen mukakeskiakiaisetniseen rumpujoikaamiseen. Lätkässä olisi melkein voinut jo suodakin akuankkatiimille vielä himpun lisää onnea, mut ei sit väkisin. Koska meillä Suomessahan hoppee on aina tottakai häppee, maajoukkueen suoritukset vuoden '95 jälkeen ovat olleet pelkästään epäonnistumisia, jne. jne. jne.

Koko viimeviikkoinen Euroviisuhulina Helsingissä osoittautui muutenkin peräti yllättävän positiiviseksi kokonaisuudeksi. Etukäteen pelkäsin, että homma olisi luisunut peruskansalliseen ryyppyjuhlaan. Sen sijaan saatiin oikeesti positiivista karnevaalihenkeä, värikkäitä ja tasokkaita katuesityksiä ja Hyvää Meininkiä. Upealla säällä oli ehkä näppinsä pelissä.

Sain myös vihdoin lauantaina haettua pyörän talviteloilta Loimaalta. Sillä kelpaakin huomenna keulia Seurasaareen opettamaan koululaisryhmille Totuuksia siitä, miten Ennen Vanhaan elettiin. Tai jotain.