Ohhoh sentään.

Kesäleskiviikko vierähtänyt lähinnä töiden ja kotona koomailun parissa. Töitten jälkeen parina iltana työkavereiden kanssa yksillä ja keskiviikkoiltana käsispalaveeraten, mutta muuten lähinnä kissan, balalaikan ja elokuvien parissa. Stenka Razinin melodia alkaa jo hahmottua, mutta tulee kestämään oman aikansa ennen kuin tuosta kapistuksesta lähteviä ääniä kehtää rämpäyttää yleisönkin kuullen. Tänään olisi parikin menoehdotusta, joten voisi ryhdistäytyä.

Näin eilen vihdoin Selkämässä viime kesänäkin esitetyn Elina Lajusen nukketeatteriesityksen Puupoika. Viime vuonna onnistuin tuon kokonaan missaamaan. Nyt meitä oli passelisti Niemelässä keskiviikkona ja torstaina kaksi, joten päästiin junailemaan toisemme kenraaliharkkoihin. Oli kerrassaan mainio, suosittelen lämpimästi niin lapsille, lapsenmielisille kuin muillekin - teitä kiinnostaa kuitenkin, ette vaan kehtaa tunnustaa.

EDIT: Juuri kun rupesin miettimään ryhtiliikkeitä, vasemmasta takareidestä kuului ilkeä paukahdus. Ai perkele, että sattuu. Ja tottakai juuri silloin, kun talon Ice Power -varastot ovat reissussa Nurmeksessa. Onneksi jääpalapussi ja idealiside tuntuu tepsivän, mutta telkkarinkatsomiseksihan se taisi tämänkin päivä mennä. Raid on hyvä.