Enemmän kirjoitettavaa kuin aikaa kirjoittaa. 'Kele.

Viime viikonloppuna, kiitos käsityöviikonloppuna sisääntehdyn lauantain oli kolmen päivän perättäinen vapaa. Torstai-iltana sekalaisella mutta onnistuneella sakilla sahtia, muikkuja ja paistettua sipulia Rautatientorilla. Perjantaina ja lauantaina sukukierrokselle maakuntiin. Perjantaina tädin luo Loimaalle, lapsuuden kesämaisemiin ja lauantaina isoanoppilaan Hämeeseen. Molemmat reissut varsin onnistuneita. Lauantaina vielä bonuksena satuttiin puoliskon isoäidin vinkkaamana päätymään Tanssiva Lahti -tanssitapahtumaan Vesijärven rannalle. Spontaani, lauantain päivä- ja iltaesityksistä koostuva setti piti sisällään eritasoista kansantanssia Suomesta, Ranskasta, Romaniasta ja Valko-Venäjältä. Kokonaisuus oli säästä huolimatta yllättävän viihdyttävä, erityisesti Itä-Euroopan vieraat järjestivät päheän shown. Kirsikkana kakun päälle hehkeä valkovenäläinen tanssijaneito tuli omakätösesti poimimaan minut partnerikseen illan esityksen jälkeiseen yleisöpoloneesiin. Tietyille tahoille sallittaneen kahden sekunnin mustasukkaisuus nyt. Loppuu nyt. Kuvia tapahtumasta yllä ja täällä.

Kesänäytelmässä käsis kirjoitettu, kiännetty karjalan murteelle, esiintyjätekniset ongelmat ratkaistu, jne. jne. jne. Kaikki on siis paremmin kuin hyvin paketissa sunnuntaina alkavaa treenirupeamaa varten. Ja nyt alkaa jännittää. Tähän mennessä työlistalla olevat asiat on olleet a) sisällöntuotantoa ja b) yleistä organisointia ja puheenjohtamista. Ja molempia mä olen tehnyt enemmän kuin tarpeeksi. Seuraavassa vaiheessa pitäsi alkaa itse ohjaus- ja opastustyö. Ja tästä mulla onkin paljon vähemmän kokemusta. Vaan onneksi näytelmätiimi on oikeasti paras ja motivoitunein mahdollinen. Lopputulos ei siis voi olla muuta kuin onnistunut (kopkopkop). Eli, hyvät naiset ja herrat:

Ylioppilas Suurkallio ja Karjalan heilit.


Tervetuloa 18. ja 19.8. sekä Taiteiden yönä 24.8.!

Tänään 'Saaressa oli käväisemässä joku pikkuisen Idols-Kristiania tunnetumpi rokkipoika, ja heti oli puoli 'Saarta aivan sekaisin.