Tulin eilen illalla töistä kotiin. Sain kuulla, että meillä on spontaanit lettukestit. Sitten alkoikin ovesta lappaa hyviä tyyppejä, jotka viihtyivät pitkään ja tuhosivat vihdoin sekä eräistä kekkereistä peräisin olevan stanan mustikkaliköörin, Pisang Ambonin että sen toisen banaaniliköörin jämät (ihan heti tuskin tulee uudelleen tarvetta tehdä oikeaoppisia cuba librejä). Campari ei valitettavasti vieläkään käynyt kaupaksi. Pelattiin torakkapokeria ja polteltiin vesipiippua. Elämä oli hyvää. Eikä mun tarvinnut muuta kuin vähän aamulla tiskata.

Tällaista saa useamminkin tapahtua.

Kysyjille tiedoksi: mun vesipiippu härpäkkeineen on siis hommattu tuolta. Sieltä saapi kaikkea tarvittavaa: piippuja, lisävarusteita, hiiliä ja makutupakkaa. Internetin ihmemaata suosivat löytävät vastaavat tuotteet tuolta. Hiiliä saa myös esim. tuolta, kohdasta "tuohukset, kynttilät ja tuohusjalat". Isompiin piippuihin suositeltaneen 40 mm:n hiiliä.

Ensi viikolle ois luvassa töitä, gradua, oletettavasti mummon muutto ja Seurasaaren Ystävien hallituskauden avaus. Sitä ennen kuitenkin Espooseen pääsiäisaterialle.