Huhhuh, ensimmäinen esitysviikonloppu onnellisesti takana. Ja nappiin on mennyt taas vaihteeksi. Ensi-iltapäivän tihkusade vähän söi katsojamääriä, muttei fiilistä. Olen ihan hemmetin tyytyväinen ja onnellinen. Eräs vanhempi perhetuttu totesi sunnuntain ensimmäisen setin päätteeksi: "Teillä taisi olla hauskaa tehdä tätä, ja se kyllä näkyi!" Osui ns. naulan kantaan.

Sunnuntai-iltana opasversion alla ne rakkaat, pienet kommeljanttarinpenteleet kiikuttivat mulle kiitoskortin, kukkasia - ja pullon Pohjan Poikaa. Siitä se mopo sitten lähtikin. Seuraavana aamuna kukat ja kortti olivat onneksi tallella, pulloa ei näkynyt missään ja kissa oli mitä ilmeisimmin käynyt yöllä paskantamassa mun suuhun. Tai jotain. Onneksi illalla oli elokuun eka OKT:n treeni, johon näytelmäkiireiltäni ehdin. Ei ole sellaista krapulaa, johon reipas polkkasarja ei tehoaisi.

Oli muuten maanantai ensimmäinen päivä kokonaan poissa 'Saaresta kahteen viikkoon.

Kävin myös ennen treenejä palkitsemassa itseni onnistuneesta viikonlopusta (ja juhlistamassa jälkijättöisesti perjantain palkkapäivää) ja ostin itselleni vihdoin ja viimein Carcassonen Kivikausiedition. Tavoitteena oli kartuttaa riittävän simppeleiden, olut- ja vesipiippuyhteensopivien sosiaaliajanviettomuotojen varastoa, ja siihen tuo vaikuttaa toimivan ainakin pintavilkaisulla varsin passelisti. Peruscarcassonea tulee nykyään poikien kanssa hakattua lähes säännöllisesti kaljoitteluiltojen lomassa ja siitä olen kovasti tykännyt, tuohon kivikausiversioon päädyin vaihtelun vuoksi. Ja siksi, ettei lisäosien haalimisrumba oikein kiinnosta. Olen muutenkin kuluneen kesän aikana pikkuisella varauksella intoutunut lauta- ja korttipeleistä, ja jälkimmäisiä pari hankkinutkin (Chez Geek ja Bang!). Hulvattoman hauskoja, ja kulkevat kätsysti mukana esim. baariin, mökille tai piknikille. Eivätkä syö niin paljoa kaappitilaa kuin nuo lautapelinrohjakkeet. Hmm, pelailu-, polttelu- ja kaljottelusetin organiseeraamista voisi taasen harkita...

Ensin kuitenkin viimeiset kaksi näytöstä ensi perjantaina, Taiteiden Yössä. Esitysajat klo 18 ja 19 - tule sinäkin. Vapaa pääsy!