Taloyhtiö säätää, osa x.

Postiluukustamme tupsahti eilen ilmoitus, että HYS on tilannut Helsingin Tuholaistorjunta oy:n antamaan asuntojamme riivaavalle(?) lutikkainvaasiolle kyytiä ensi viikon tiistaina 16.9.2008 klo 08.00 alkaen. Asukkaille tämä tarkoittaa muun mukavan ohella sitä, että asunnoissa mahdollisesti majailevat lemmikkieläimet on tilapäissijoitettava muualle operaation keston ajaksi.

Nyt tiedustelisinkin kaikilta armailta lukijoiltani, olisiko joukossanne jotakuta, joka pystyisi näin ruhtinaallisella varoitusajalla ottamaan hoteisiinsa pienen, kiltin, sisäsiistin ja aran Miska-kissan ma-illasta ti-iltaan (+/- vuorokausi suuntaansa, jos on logistisesti helpompaa, kunhan otus on tuon tiistaiaamupäivän muualla). Pakettiin kuuluu kantokori, hiekkalaatikko hiekkoineen, ruuat, kipot sun muut tarvikkeet ja - pakollisena varusteena - tarraharja. Eläin on tosiaan hyväkäytöksinen, mutta löytökissataustastaan johtuen tosi arka vieraissa paikoissa. Esimes tuuletettaessa olisi hyvä pitää silmällä, ettei paniikissa säntää ikkunasta ulos (todennäköisemmin linnoittautuu sohvan alle). Kissan suhtautumista muihin eläimiin ei myöskään ole testattu, joten lemmikitön hoitopaikka vois olla kivuttomin ratkaisu. Valkoisia kissankarvoja tulee - ja paljon. Samoin ikuista kiitollisuutta ja lahjontaa.

Ne kultaiset sielut, jotka koette tämän mitenkään mahdolliseksi - ottakaa muhun yhteyttä ASAP. Vaiks puhelimella tai sähköpostilla.

Kiitos jo etukäteen.

Toinen kaasutuskerta on luvassa 7.10., mutta yritetään nyt ensin selvitä tästä ensimmäisestä hengissä.