Päivitystiheys on viime aikoina ollut vähän harvanlainen. Tämä ei suoranaisesti johdu siitä, että elämässä ei tapahtuisi asioita. Päin vastoin, elämässä tapahtuu koko ajan niin paljon, ettei ehdi perässä naputtaa. On ollut mahtavia konsertteja, tanssiesityksiä, kokoustamista, palaveerausta, apurahahakemusten rustaamista - ja sitäkin enemmän töitä. Viime viikolla oli kolme opastusta (oman kalenterin mukaan neljä, mikä aiheutti ylimääräisen juoksulenkin Kruunuhaasta Töölönlahdelle ja takaisin torstaiaamuna), ja se on täyden toimistotyöviikon lisäksi jo aika paljon. Summa summarum: paljon sellaista, josta voisi kirjoittaa vaikka kuinka paljon. Jää nyt kuitenkin kirjoittamatta.

Nyt on kultaakin kalliimpi viikonloppuvapaa. Eilisiltana oli peruuntuneiden tuparien tilalle improttu bile, tänä iltana pitäisi mennä isänpäivän viettoon Espooseen. Muuten olen peruskodinhoidollisia asioita lukuunottamatta lähinnä istunut kotona ja lääkinnyt kuluneiden viikkojen tietokonepelivajettani. Mount & Bladea en lakkaa hypettämästä, se on vaan niin mainio. Etenkin nyt, kun lopullinen version oli ilmaantunut kauppojen hyllyille. Myös jo kuukausia sitten hommaamaani BioShockia voisi vihdoin vähän tesmata. Viime aikoina kauppojen hyllyille on muutenkin puskenut pitkästä aikaa poikkeuksellisen paljon kiinnostavia artikkeleita: Fallout 3 (jota Bethesda ei ilmeisestikään, ennakkoluuloista huolimatta onnistunut ryssimään), Brothers in Arms: Hell's Highway, The Witcher - Enchanced Edition ja Fable II näin muutamia esimerkkejä mainitakseni. Ja kaikki tämä juuri tällaisena hurlumheisyksynä. Murphyn laki ja silleen.

Ah well, vielä pari tuntia aikaa ennen seutubussiin siirtymistä - padi takaisin käteen ja menoksi! Ja jos sitten tänään en unohtaisi sitä hellaa päälle lähtiessä, niin kuin eilen pääsi käymään.

PS: Ai niin, meinasi ihan unohtua. Ihmettelin taannoin noita blogin yläreunaan generoituvia mainoksia ja niiden vaihtelevan osuvia teemoja. Tuon kirjoituksen jälkeen blogi on tarjonnut mainoksia enää yhdestä aiheesta, psykologiasta. Mitenköhän tämä nyt pitäisi tulkita?