Sitten viime päivityksen on tapahtunut mm. seuraavaa:

-Heinäkuun leikityshommat oli ja meni, nyt myydään taas lippuja.

-Kesäloman puutteessa ollaan yritetty puoliskon kanssa (ja muutenkin) harrastaa erilaista aamu-, päivä- ja iltakivaa. Piknikkejä, parvekebrunsseja, ravintelilounaita, viinilaseja, kahvila-aamiaisia (kesän suunniteltu kahvilaturnee on toistaiseksi rajoittunut Cafe Tin Tin Tangoon, mutta se oli sitäkin onnistuneempi reissu)  sun muuta. Sivussa myös sohvakalusto on jotenkin päässyt uusiutumaan.

-Poikainkin kanssa on ryypiskelty, saunottu, grillattu ja pelattu poksua. Työkavereiden kanssa vähän vähäisemmällä volyymilla. Seurisbileitäkin on ollut.

-Pieniltä panimoilta sai tänäkin vuonna suuria oluita. Ja sahtia. Ja neulamuikkuja.

-Kävin parin vuoden tauon jälkeen RoPeConissa esitelmöimässä, aiheena venäläinen kansanperinne ja Bylina-runot. Esitelmä meni kait ihan hyvin, vaikken ihan tyytyväinen jäsennykseen ollutkaan. Syytän kiirettä.

-Kesänäytelmäproggis on parista viime hetken kommervenkistä huolimatta ponkaistu treenivaiheeseen, ja etenee ihan mukavasti. Harmittaa vaan, kun työkiireiden takia jää väliin ihan liian monta esitystä.

-Käly kävi poikineen piipahtamassa. Käytiin sukuloimassa Korkeasaaressa.

-Onnistuin viime viikolla väsyksissäni pudottamaan ja hajottamaan vuosia palvelleen Philipsin partakoneeni. Tietty just kesken ajon, eli ilman puoliskon ladyshaverin hätäpelastusta museoasiakkaita olisi odottanut sangen eriskummallinen näky. Nyt on tilalla uudenuutukainen Braun, enkä vielä osaa sanoa olenko tyytyväinen ajotulokseen.

-Nyt on näköjään iskenyt jonkinlainen kesäflunssan poikanen. Pirun possut.

-Mulla ei ole ollut yhtään yli yhden päivän vapaata koko tänä aikana.

Summa Summarum: kulunut kesä on ehdottomasti fyysisesti ollut yksi rankimmista muistamistani. Mutta lukuisat positiiviset pikkuyksityiskohdat ovat pitäneet mielen kirkkaana ja auttaneet jaksamaan. Jahka näytelmän viimeiset esitykset ovat ohitse, ajattelin kiskoa proosallisesti pään täyteen. Mutta siihen on aikaa vielä pari viikkoa.

Muttamutta: Kesäilta Seurasaaressa Niemelän torpan pihalla 15.-16.8. klo 12 ja 15; Taiteiden Yönä 21.8. klo 18 ja 19 sekä 22.-23.8. klo 12 ja 15. Museolipulla sisään, Taiteiden Yönä ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!