Voiko viikon sisään mahduttaa yhden tapahtumapäivän järjestämisen ja yhden näyttelyn ripustuksen siinä sivussa, kun samalla työstää viestintästrategiaa, ensi vuoden toimintasuunnitelmaa ja paria muuta pikkujuttua? Näköjään voi.

Voisin ehkä ottaa seuraavat pari päivää vähän kevyemmin. Ehkä.

Muuta ajankohtaista: pari viikkoa taaksepäin oli erään vanhan koulukaverin häät, jotka olivat varsin intiimi, mukava ja antoisa tilaisuus. Törmäsin häissä myös erääseen toiseen vanhaan tuttuun, joka oli meidän lukioryhmän kanssa reissaamassa Etelä-Venäjän rannikoilla ja vuorilla joskus silloin, kun laskimet olivat rautaa ja olut maksoi kymmenen tuhatta ruplaa. Maailma osoittautui taas pieneksi.

Hääjuhlaa seuraava päivä tulikin vietettyä serkkupojan kanssa halkotalkoissa maalla. Perinteiden äärellä, osa x.

Niin, ja vaikken ole blogiin hetkeen taas kirjoitellut, kävin täällä kyllä jokin aika sitten kuuraamassa kommenttikentistä kasan kiinalaisia roskaposteja. Jos sattumoisin havaitsette täällä moisia, olkaa ystävällisiä ja pistäkää mulle viestiä vaikka sähköpostiin, naamakirjaan tai puhelimeen. Mulla kun nykyään saattaa mennä viikkoja ilman, että ehdin tänne vilkuillakaan - ja noista olisi kiva päästä eroon mielellään vauhdilla.